Forældre FAQ

Hvordan indmelder jeg mig /mit barn hos BispebejrgSpejderne:

Du / dit barn har mulighed for at besøge os uforpligtende tre gange inden der skal meldes ind.
Indmeld ikke dit barn før du har talt med en leder om der er plads i enheden.
Find kontaktoplysninger her https://kfum-bispebjerg.dk/enheder/
Læs mere om at begynde til spejder her: https://kfum-bispebjerg.dk/bliv-spejder/
Kontingent for resten af halvåret opkræves straks når vi godkender indmeldelsen og skal betales indenfor 8 dage. Derefter opkræves der halvårlig i januar og juli.
Klik på dette link for indmeldelse https://medlemsservice.spejdernet.dk/member/signup/1102

Hvordan udmelder jeg mig / mit barn fra BispebjergSpejderne: 

Log ind på medlemsservice, vælg spejderens profil, scroll helt nederst til venstre og vælg
den knap ”afslut medlemskab”
Der skal betales kontingent frem til og med det halvår, hvor udmeldelsen sker. 
Der betales ikke penge tilbage for betalt medlemskab

Hvordan afmelder jeg mig mail lister 

Nederst i alle fællesmail fra spejderlederne finder du en ”afmeld mail liste”
Klik på linket og send mailen. Det er VIGTIGT at mailen sendes fra den mailadresse som du har oplyst til os, og som vi sender mailen til. Hvis du f.eks. sender afmeldingen fra en mailadresse, som du har valgt at videresende dine mails til, så vil afmeldingen IKKE ske. 

Hvilke ture / lejre er mit barn tilmeldt – Medlemsservice

Log ind på medlemsservice, vælg spejderens profil.
I højre side ses de arrangementer som spejderen er tilmeldt 

Hvad laver man som spejder?


Alt, eller næsten i hvert fald… Som spejder har du mulighed for at kaste dig ud i rigtig mange forskellige aktiviteter, kun fantasien sætter græneserne. Der er dog fokus på at være ude i naturen, og når vejret tillader det, er vi udendørs. Aktiviteterne sættes ofte ind i en temaramme som f.eks.”natur”, “Robin Hood”, “højt at flyve” og mange flere. Spejderne kan selv foreslå deres ledere aktiviteter, hvis der er noget, de har specielt lyst til at lave. Eksempler på aktiviteter er: bygge pindsvinehule, lave faldskærme, der skal bære et æg ned uden at det flækker, pionering af tårne med rafter, mad over bål, vandreture og meget mere.

Hvad sker der på lejre og weekendture?


Det er på lejre og i weekenderne, at spejderlivet rigtig leves, du kommer ud i naturen, hvor du bor i hytte, telt eller bivuak sammen med mange andre. Vi laver større og sjovere aktiviteter end dem, der er tid til på de ugentlige møder. Vi laver selv mad og meget gerne over bål om sommeren. Endelig har vi fællesskabet ved lejrbålet, som er en spejdertradition, især de store lejrbål på Spejdernes lejr med over 30.000 spejdere er en stor oplevelse.

Hvor tit tager man på tur?


Der er typisk en til to weekend-arrangementer i løbet af et ½ år, det kan både være en hel weekend eller det kan være et endags-arrangement. Mindst en gang om året tager hele gruppen på en fælles weekend, gruppeweekenden, hvor alle medlemmer kan deltage.
Om sommeren er der sommerlejr, det er en tur der varer fra tre dage til en uge, og som ofte foregår et et sted i Danmark. Jo ældre man er, jo længere varer en sommerlejr (og kan også være i udlandet) Spørg lederne i den pågældende enhed, hvilke planer der konkret er for lejre og weekender.

Hvad koster det at være medlem?


Prisen for at være medlem afhænger af, hvilken aldersgruppe du hører til, dvs. om du er hos haletudserne, bæverne, ulvene, troppen eller seniorerne. Du kan se alle kontingentbeløb under den enkelte enhed.

Hvor holdes spejdermøderne henne?


BispebjergSpejderne holder møder tre forskellige steder. Hvor mødet afholdes afhænger af, hvilken aldersgruppe du tilhører. Du kan se under aldersgruppernes/enhedernes egne sider, hvor de holder møde henne. Det er altid en god ide at kontakte lederen på forhånd for at sikre sig, hvor mødet afholdes, hvis du deltager første gang eller er i tvivl.
Du kan også læse om de forskellige mødesteder, og hvor de ligger henne her.

Hvordan får man en uniform?


KFUM spejderne har indgået et samarbejde med Eventyrsport. I deres fysiske butikker kan du købe uniform og andet spejderudstyr, og få vejledning om godt spejderudstyr. På webshoppen kan deres udvalg ses www.eventyrsport.dk
BispebjergSpejderne har deres egen byttebørs, Her sælges og byttes spejderudstyr mellem medlemmer. Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/2865232437118299

  • Bliver dit spørgsmål ikke besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte os.