Bæver

Spejderarbejdet er for de 6-7 årige bygget op om en idéramme, hvor hver spejder er en ”bæver”. Bæverflokken inddeles i bæverfamilier, hvor børnene har små selvstændige opgaver. Bæverflokken har også en række små ritualer. Ritualerne bruges f.eks. i starten og slutningen af hvert møde. Ritualerne er med til at give fællesskab, som er en meget vigtig del af spejderarbejdet.

Arbejdet med de mindste spejdere indeholder meget leg, men også oplevelser ude i naturen. Her har de mindste en naturlig nysgerrighed, der gør, at de syntes, det er spændende at lede efter orme, eller se om de kan kende forskel på en blishøne og en gråand.

Bæverne stifter også bekendtskab med de mere traditionelle spejderaktiviteter. De kommer både ud i skoven for at finde poster, men lærer også at sætte plaster på et sår.


Hvor tit tager vi på ture ?
Bæverne tager med resten af spejderne på gruppeweekend, men kun om lørdagen. En søndag i slutningen af januar er der Børnetræf.
I en af de lange weekender i foråret eller i sommerferien tager bæverne på sommerlejr. Bævernes sommerlejr varer normalt ikke mere end 3-5 dage.

Hvad koster det ?
Medlemskontingent for bævere er 450 kr. halvårligt.
Weekendtur: ca. 250-300 kr. Endagsudflugterne ca. 75-125 kr.


Aldersgruppe: 6-7 år (Bh.- 1. klasse)

Mødested: Ved Naturværkstedet Streyf på Rådvadsvej 69.

Mødetid: Lørdage i ulige uger fra kl. 10:00 til 12:00.

Leder: Anders Boe Rayce,
E-mail: baever@bispebjergspejderne.dk
Tlf.: +45 70210992


Kalender: Bæver kalender
Mail gruppe/arkiv: alle.baeverne[a]bispebjergspejderne.dk
Fil arkiv: Offentligt – bæver